MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AKKUŞ, “YATIRIMLARA VE HİZMETLERE OMUZ VERMEYE GELDİM”

 

Afyonkarahisar’ın tanınmış İşadamı ve Mali Müşaviri Mevlüt Akkuş, AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu. Akkuş, parti binasında düzenlenen törenle aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Akkuş konuşmasında; “Yeni Türkiye’nin inşasında bizimde bir katkımız olsun düşüncesiyle çıktığımız bu yolda, yapılan yatırımlara ve hizmetlere omuz vermeye, destek olmaya geldim” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını parti binasında düzenlenen törenle duyuran Mali Müşavir Mevlüt Akkuş, başvuru dilekçesini İl Başkan Yardımcı Davut Yılmaz’a verdi. Mevlüt Akkuş’a aday adaylığının hayırlı olmasını temenni eden Yılmaz, AK Parti’nin 1 Kasım günü yapılacak seçimlere güçlü bir şekilde gideceğini vurguladı. Toplantıda konuşan Milletvekili aday adayı Akkuş, AK Parti’nin kurulduğu günden bu güne kadar mağdur ve mazlumu gözettiğini dile getir. Akkuş, açıklamasına şöyle devam etti; “Bu gün sizlerin karşısına çıkarak, AK Parti’den Milletvekili aday adayı olduğumu kamuoyuna duyuruyorum. 2001 yılında siyasi hayatına başlayan ve 2002 Kasım’ında tek başına iktidar olarak yola çıkan partimiz, son 13 yılda ülkemize önemli yatırım ve hizmetler kattı. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yolculuğa Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam edeceğiz. Allah bizlerin yolunu açık etsin.”

 

HER ZAMAN PARTİMİZİN YANINDAYIZ

Yeni Türkiye’nin inşasına omuz vermeye destek olmaya geldiğini belirten Milletvekili aday adayı Akkuş, AK Parti’nin son 13 yılda önemli yatırımlar yaptığını dile getirdi. Milletvekili adayı Akkuş, “Bundan 13 yıl öncesine baktığımızda her tarafından borç akan, mağdur ve mazlumu gözetmeyen bir Türkiye vardı. Bu gün ülkemize eğitim, ulaşım, sağlık, gölet, barajlar gibi sayısız yatırımlar yapıldı. Yapılan bu yatırımlar bizleri inandığımız Hak davasına bir kez daha bağladı. 13 yıl içerisinde halkını düşünen, halkıyla hareket eden bir siyasi iradeyle karşılaştık. Bu gün burada bu siyasi iradenin devam etmesi için aday adayı olarak ülkemi aydınlık geleceğe doğru ilerlemesini sağlayan yiğit insanlara destek vermeye geldim. Yeni Türkiye’nin inşasında bizimde bir katkımız olsun düşüncesiyle çıktığımız bu yolda, yapılan yatırımlara ve hizmetlere omuz vermeye, destek olmaya geldim. Bizler bundan öncesinde de vardık. Belki o zamanlar Milletvekili aday adaylığı gibi bir düşüncem yoktu. Partimizin çeşitli kademelerinde görev alarak, inandığımız dava bilinci ile her zaman partimizin yanında olduk. Ülkemizin AK Parti iktidarına ne kadar ihtiyacı olduğunu son 2 ayda fazlasıyla gördük” diye konuştu.  

 

MİLLETİMİZ OYNANAN OYUNLARIN FARKINDA

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olacağını dile getiren Akkuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Son günlerde yaşanan başta terör olayları olmak üzere ülkemiz üzerinde kurulan kumpas ve tuzaklara karşı dik duran yiğit insanlara destek olmak için yola çıktım. Bu bir siyasi yarış. Bu gün aday adayıyım. Yarın belki aday olacağım veyahut olmayacağım. Ama şunu iyi biliyorum ki İslam coğrafyasında soydaşına, kardeşine sahip çıkan insanların yanında dik durmaya devam edeceğim. Partimiz ülkemizin adeta geleceğe yönelik teminatı oldu. Öyle ki muhalefeti, paraleli, terör örgütü, gezicilerinin ortak düşman olarak bu ülkeyi refah ve huzura doğru götüren AK Parti’yi hedef aldılar. Partimizin geçtiğimiz 7 Haziran’da iktidar olmaması için ellerinden geleni yaptılar. Ama milletimiz son iki ay içerisinde oynanan oyunları ve kumpasları gördü. İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde bundan 13 yıl önce olduğu gibi yeniden birlik ve beraberliğin seçimi olacak AK Parti tek başına iktidar olarak milletine hizmet etmeye devam edecektir. Bugün burada olmanın en önemli nedenlerinden birkaç tanesini sizlere anlattım. Son günlerde yaşanan olayların bizleri derinden üzdüğünü kendisine milliyetçi diyerek konuşanların milliyetçilikle alakası olmayarak kumpasa dahil olduğunu gördüm. Bu oyunlara ve kumpas’lara dur demek için gönül verdiğim ve her zaman çatısı altında olmaktan gurur duyduğum AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı oldum. Allah yolumuzu açık etsin.  Diğer Milletvekili aday adayı olan dava arkadaşlarıma da bu kutlu yolda başarılar diliyorum. 1 Kasım’da iktidara koşmaya hazırız diyorum.” Yapılan konuşmaların ardından Akkuş, başvuru belgesini İl Başkan Yardımcısı Yılmaz’a verdi. 

Editör: Haber Merkezi