AKBAŞ TİCARET ODASI VE KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili aday adayı Osman Akbaş Sandıklı Ticaret odasını ve Sandıklı Kızılay Derneği Şubesini ziyaret etti.

Sandıklı Ticaret odası Başkanı Mustafa özeri ve Kızılay derneği şube başkan yardımcı Mustafa Çimen makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde Esnaf odası başkanı Hasan Mutlu ile Kızılay derneği yönetim kurulu,sandıklı esnaf odası yönetim kurulu üyesi Numan Güngörde eşlik ettiler.

Osman Akbaş sivil toplu kuruluşlarımızı her fırsatta ziyaret ediyoruz. Daha önceden her zaman söylediğim gibi bu kuruluşlarımız toplumumuzun temel direğidir. Kızılay derneğimizin yaptıklarını her zaman taktirle karşılıyorum.Sandıklıda yaptıkları bizleri herzaman gururlandırmıştır. Çıktığımı bu yolda bizlere her zaman destek olmuşlardır. Kendilerine çok teşekkür ederim dedi.

Sandıklı Ticaret odası başkanı Mustafa Özer de Sayın Osman beyi adaylığı bizleri memnun ettimiştir. Sandıklının konumu Afyon için çok önemli bu bölge hem nüfus bakımında hemde gelişmişlik bakımından Afyonkarahisarın en büyük ilçesidir.Osman beyin görev yaptığı yerlerde herzaman teşrimesaimiz olmuştur. Sanıklımız kendisinden çok fayda görmüştür. Şimdi Milletvekili olarak seçildiğinde de Sanıklımız ve memeleketimiz çok faydalar göreceğine eminim dedi.

Kızılay dereneği Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen Osman Akbaş ın ziyareti bizi derecesiz memnun etti daha öncede bizi hiç ziyaret eden olmadı. Bu ziyareti bizleri memnun ettiği gibi kızılay a verdiği önemi gösteriyor. Çıktığı bu yolda başarılar diliyor kendilerini herzaman  destekleyeceğiz dedi.

Editör: Haber Merkezi