AKBAŞ; TEŞEKKÜRLER AK PARTİLİ GÖNÜLDAŞLARIM…

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekilli aday adayı Osman Akbaş, temayül yoklamasında kendisine yoğun ilgi gösteren partili gönüldaşlarına teşekkür etti.

Osman Akbaş yaptığı açıklamada: “Geçen haftalarda  partimizin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaretler yaptık. Bizleri gönülden karşıladılar. Şehrimizin bütün ilçelerinden ve  en uzak yerlerinde  teşkilat üyelerimiz gelerek oy kullandılar. Hepsine teşekkür ediyorum, bu sorumluluğun bilincinde olan teşkilat üyelerimiz fedakarlıklarını bir kez daha gösterdi. Biz teşkilatlarımıza her zaman güvendik, güvenmeye de devam edeceğiz. Bize gösterilen ilgi ve sevgiye şahit olduk. Bundan dolayı tüm delegelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize, başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri teveccühe layık olmaya çalışacağım. Biz her zaman bir ekip olacağız. Teşkilatımızla, genel merkezimizle, üyelerimizle, halkımızla bir bütünüz ve 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin önemini çok iyi biliyorum ve bu bilinçle çalışıyorum ‘’dedi.

Akbaş açıklamasının devamında ; Her zaman söylediğim gibi memleketimize büyük hizmetler yapılmış, çehresi değişmiş, biz bu yapılanlara ve yapılacak olanlara omuz vermek için aday adayı olduk. Yeni hizmetleri memleketimize kazandırmak için aday olalım veya olmayalım sonuna kadar çalışacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi