AK PARTİ’NİN STK’LARA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerine yönelik ziyaretlerini sürdürdü.
 
Afyonkarahisar’daki STK’lara yönelik ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi, Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir ile Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Kadir Arık’ı ziyaret ettiler. 16 Nisan’da yapılması planlanan Anayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili ziyaretlerinde STK temsilcilerine bilgiler veren Yurdunuseven, beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri ile ilk olarak ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti. Anayasa değişikliği halk oylamasında evet oyu kullanacaklarını aktaran ESKKK Başkanı Birliktir tıkanan sistemin işler hale gelmesi gerektiğini söyledi. Her zaman devletin ve milletin yanında olduk ifade eden Birliktir, “Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini destekliyoruz. Muhtemelen 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında da ‘evet’ diyerek devletimizin yanında yer alacağız” dedi.
 
‘EVET’ OYU KULLANACAĞIZ
İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir’in ardından SMMMO Başkanı Kadir Arık ve yönetimi ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arık, Anayasa değişikliği halk oylamasında evet oyu vereceklerini dile getirdi. Türkiye’nin güçlü bir yürütmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Arık, “Ülkemizin ve milletimizin yanındayız. Anayasa değişikliği referandumunda da evet oyu kullanacağız” dedi. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette İl Başkanı Yurdunuseven, ‘Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’ ile ilgili Birliktir ve Arık’a bilgiler aktardı. Ziyaretlere İl Başkanı Yurdunuseven’in yanı sıra İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. 
 
Editör: Haber Merkezi