AK PARTİ'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser bir dizi ziyaretlerde bulundular.

 

Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik ile İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu söylediler. İlk olarak Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik’i ziyaret eden Eser ve Ertürk’e Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Çelik, sendika çalışmaları hakkında AK Partili başkan ve üyelerine bilgiler verdi. Öğretmenlerin hak ve hukukunu düşünerek çalıştıklarını dile getiren Şube Başkanı Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

 

SİSTEM BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Eğitim Bir-Sen’in ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı da ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eser ve İl Kadın Kolları Başkanı Ertürk, son 12 yılda eğitim alanında yapılan değişimin meyvelerini vermeye başladığını söylediler. Yaptığı çalışmalarla ilgili Eser ve Ertürk ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerine bilgiler veren Müdür Yalçın, 4+4+4 eğitim sisteminin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Derslik ihtiyacını giderilmesi konusunda yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini dile getiren Müdür Yalçın, kısa sürede çalışmaların tamamlanarak dersliklerin faaliyete geçeceğini anlattı. Ziyarette konuşan Merkez ilçe başkanı Eser, AK Parti iktidarı ile birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da hissedilir şekilde bir değişim sağlandığına dikkat çekti. Yapılan konuşmaların ardından Ertürk ve Eser ziyarete katılan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Müdür Yalçın ile fikir alış verişinde bulundular.  

Editör: Haber Merkezi