AK PARTİ’DEN KISA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar Defterdarlığına atanan Yaşar Kısa’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Defterdarlığına atanan Yaşar Kısa’yı ziyaret eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Kısa’ya yeni görevinde başarılar dileyerek,  Afyonkarahisar halkının devletine ve milletine bağlı olduğunu söyledi. Ziyarette konuşan Yurdunuseven, hükümetin vatandaşın yararına birçok yatırım ve hizmetlere imza attığını dile getirdi. Yurdunuseven, “Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Afyonkarahisar vergi ödeme konusunda geçmiş yıllara oranla iyi durumda olduğunu biliyoruz. Son dönemlerde hükümetimiz çıkardığı torba kanunları ile halkımız büyük bir rahatlama yaşadı. Özellikle son çıkan torba kanun tasarısı geniş kapsamlı olduğu için birçok vatandaşımızda bu kanundan faydalanma fırsatı buldu” dedi.
 
VERGİ TAHSİL ORANLARININ ARTTI
Afyonkarahisar’ın vergi ödemelerinde oranının her geçen yıl arttığını dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, “12 yıl önce vergi tahsil oranlarının düşük olduğunu biliyoruz. Fakat şuanda vergi tahsil oranları yüzde 60’ların üzerine çıktı. Bunun en önemli sebeplerinin başında ise vatandaşının devletine ve hükümetine güvendiğini gösterir. Bu güvende hepimizin bildiği gibi vergi tahsil oranlarının yükselmesine neden oluyor. Halkımız düzenli bir şekilde vergilerini ödediği takdirde ülkemizdeki yatırım ve hizmetlerde her geçen gün artıyor. Bir çok kişinin hayal bile edemediği, ‘Türkiye’de böyle yatırım ve hizmet olmaz’ veya ‘Mümkün değil’ sözleri partimizin iktidara gelmesi ile gerçek oldu. Halkımız devletine güvendiği sürece yeni hizmetler ve yatırımlar peş peşe geleceğinden eminim.”
 
BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYDUM
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Defterdar Yaşar Kısa, görev süresi boyunca Afyonkarahisar’a en iyi şekilde hizmet etmek istediğini vurguladı. Kısa, “Sizlerin ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu söyleyebilirim. Yapacağımız çalışmalarda sizleri desteğinden faydalanacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Ziyarette İl Başkanı Yurdunuseven’e İl Yönetiminden Semai Kaya, Mahmut Karcı, Mehmet Albayrak, Hasan Keskin, Rabia Heptaş ve Hatice Yonca Onur eşlik etti.
Editör: Haber Merkezi