AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Berberler ve Kuaförler Odası’nın 13 üyesinin trafik kazasında yaşamını yitirmesi nedeniyle, Oda’ya taziye ziyaretinde bulundular.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki partililer 13 üyesini trafik kazasında kaybeden Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası’na taziye ziyaretinde bulundu.
Kazadan duyduğu üzüntüyü paylaşan Milletvekili Sait Açba, "Meydana gelen elim kaza sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve meslektaşlarına başsağlığı diliyorum. Ateş elbette ki düştüğü yeri yakıyor ancak bu elim olay Afyonkarahisar'ı yasa boğdu. Kaza sonrası başta Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Abdülkadir Konak Bey ve Burdur Valimiz, Afyonkarahisar Valimiz, Bucak Belediye Başkanımız, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız sağlık ekipleri cansiperane gayret gösterdiler. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'da tüm programlarını iptal ederek yaralıları ziyaret etti. Allah kazada hayatını kaybedenlerin mekanını cennet eylesin." diye konuştu.
AK Parti il Başkanı Av. ibrahim Yurdunuseven ise, kaza sonrası hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa diledi.
Taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan ise Açba ve Yurdunseven'e teşekkür etti.
Daha sonra geçtiğimiz Pazar günü Antalya yakınlarında trafik kazasında yaralanan Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası mensuplarını ziyaret ettiler.
Editör: Haber Merkezi