AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI DEVAM EDİYOR

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adaylarına yönelik teşkilat yoklaması fuar düğün salonunda gerçekleşiyor. Oy kullanacak olan teşkilat üyeleri temayül listesinde ismi olan 21 aday adayı arasından 5 ismi işaretleyecekler.

 10 Şubat’ta başlayan milletvekili aday adayı başvurularının 20 Şubat’ta sona ermesiyle birlikte bu gün (Pazar) teşkilat yoklaması gerçekleşiyor. Fuar düğün salonunda yapılan temayüle teşkilat üyeleri yoğun ilgi gösteriyor. 21 aday adayı içerisinde 5 ismin belirleneceği bir teşkilat yoklamasının gerçekleştiğini dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 3 bin 200 civarında teşkilat mensubunun oy kullanacağına dikkat çekti. Yurdunuseven, “Bu gün AK Parti için önemli günlerden birisidir. AK Parti il teşkilatı olarak 21 aday adayı içerisinden temayül yoklaması yapıyoruz. Teşkilatlarımıza soruyoruz. Hangi aday adayını istediklerini ve 5 tane aday seçecekler. İnşallah temayülümüz memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olur. Gördüğünüz gibi temayülümüz heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Allah’ın izni ile hayırlı bir sonuç alarak 5 tane adayımızı belirleyeceğiz. Bu gün burada 3 bin 200 teşkilat mensubumuz oy kullanacak. Milletvekili aday adayı temayülüne teşkilat mensuplarımız yoğun bir ilgi gösteriyor” dedi.

 

AFYONKARAHİSAR’A YAKIŞAN BİR TEMAYÜL GERÇEKLEŞİYOR

Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ile İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel oylarını kullandılar. AK Parti Genel Merkezi tarafından temayüle koordinatör olarak Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Hatice Başıbüyük görev yaptı. Sabah saat 10.00 başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00’da sona erecek. Temayül yoklamasının şölen havasında gerçekleştiğini belirten Çanakkale Milletvekili Danış, “Afyonkarahisar teşkilatımıza bu seçim atmosferini oluşturdukları için ve birlik beraberlik içerisinde hareket ettikleri için teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar’a ve AK Parti’ye yakışan bir temayül yoklaması oluyor. Afyonkarahisar ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi. 

Editör: Haber Merkezi