AK PARTİ’DE TEK LİSTE KARARI
AK Parti İzmir Milletvekili, Ali Aşlık, AK Parti'nin Türkiye genelinde kesinlikle tek liste şeklinde kongreye gireceğini bildirdi.
AK Parti İzmir Milletvekili ve Afyonkarahisar Koordinatörü Ali Aşlık AK Parti Dinar İlçe Teşkilatında Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve Dinar ilçe teşkilat yöneticileriyle görüştü.
AK Parti'de yapılacak olan delege seçimi ve yönetim kurulu üyeliği seçimleri öncesi ilçelere ziyaret turları yaptıklarını belirten Aşlık, AK Parti hareketinin dinamiklik kazanması için yeni isimleri dahil etmeleri gerektiğini, yeni gelenlere ise "Siz kimsiniz?" denilmeyeceğini söyledi.
Ufak hesaplar peşine düşülmemesi gerektiğini anlatan Aşlık, şöyle konuştu:
"AK Parti kongresi öncesi hazırlıklarımızı gözden geçirmek adına sizleri ziyaret ediyoruz. Bu görüşmelerin sonunda kiminle devam edilip edilmeyeceği, ilerleyen günlerde ortaya çıkacak. AK Parti, Türkiye genelinde kesinlikle tek liste şeklinde kongreye girecektir. Arada su kaynatanlar olursa, o bölgede seçim yapılmayacak. Ancak çok karmaşıklığın olduğu bölgeler olursa da yeniden bir değerlendirme yapılarak yine tek aday gösterilecek. Bu bir ön yoklamadır. Kimse bu toplantılara farklı anlamlar yüklemesin."
Aşlık, daha sonra Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar ilçe teşkilat yöneticileriyle özel olarak görüşme gerçekleştirdi
Editör: Haber Merkezi