AK PARTİ TOPLANTISINI AFYON’A TAŞIYAN SAİT AÇBA
Ak Parti’nin daha önce Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği istişare toplantılarının bundan böyle Afyonkarahisar’da yapılmasında en büyük çabayı Milletvekili Sait Açba’nın gösterdiği ve Açba sayesinde karar alındığı öğrenildi.
Ak Parti Genel Merkez yetkililerinin Kızılcahamam’da toplantı yapmama kararından sonra, bundan böye toplantıların Antalya’da yapılması düşünülürken, Milletvekili Sait Açba’nın Afyon Termal Otellerini önermesi ve ısrarı sonucunda, Genel Merkez yetkilileri toplantıların Afyon’da yapılması kararı aldığı ifade edildi.
Güral Termal Otelde 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan geniş katılımlı Ak Parti istişare toplantısına, ulusal ve uluslararası basının büyük ilgi gösterdiği, Afyon’daki tüm otel rezervasyonlarının dolduğu bildirildi.
Milletvekili Sait Açba’nın çalışmalarıyla Güral Otel’in diğer rezervasyonlarının iptal edilmesi ve toplantının Afyon’a alınmasıyla, dünya basınında Afyon için büyük bir tanıtım olacağı ve Afyon’da hareketliliğin artacağı belirtildi.
Milletvekili Açba’nın, Afyonkarahisar için büyük çalışmalarda öncü olduğu, ticari, sınai ve tarım alanındaki yatırımlarda öncü olduğu, buna rağmen hiçbir zaman reklam amacı olarak kullanılmasına izin vermediği de, ifade edildi. 
Editör: Haber Merkezi