AK PARTİ SANDIKLI’DA BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Sandıklı ilçe teşkilatının ev sahipliğinde birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Sandıklı Öğretmenevinde yapılan yemeğe Milletvekili adayları da katıldı.

 

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini Sandıklı ile sürdüren AK Parti Milletvekili adayları Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, İnşaat Yüksek Mühendisi Akif Özkaldı ve Av. Fatih Beder,STK, kurum ve esnaf ziyaretlerinin ardından İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe başkanlığının ev sahipliğindeki birlik ve beraberlik gecesine katılar. Sandıklı ilçesinin yanı sıra Kızılören ve Hocalar ilçe teşkilatları, belde ve belediye başkanları, STK temsilcilerinin katıldığı birlik ve beraberlik yemeğinin açılış konuşmasını AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık yaptı.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZIN YANINDAYIZ

Birlik ve beraberliğin her zaman insanları başarıya götürdüğünü belirten Saylık, ilçelerinde böyle bir yemeğin düzenlenmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi. Saylık, “Bu gün burada siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İl Başkanlığımızın düzenleniş olduğu bu gecede, birlik ve beraberliğimizi görmek ve katılımın bu derece yüksek olması partimiz adına bizleri memnun etmiştir. 7 Haziran seçimlerine kadar birlik ve beraberliğimizi daha da artırarak seçimlerden en iyi sonuç alacağımıza inanıyorum. Milletvekili adaylarımızın hepsinin sonuna kadar arkasındayız” dedi.

 

İLÇE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

1 Mart 2015 tarihi itibariyle seçim startı verdiklerini hatırlatan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, milletvekili adaylarıyla birlikte ilçe ziyaretlerini devam ettiklerini bildirdi. Yurdunuseven, konuşmasına şöyle sürdürdü; “1 Mart 2015 tarihi itibariyle seçim startını verdik. İlçe ziyaretlerimizi yapıyor ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyorduk. Ama milletvekili adaylarımız açıklandıktan sonra 5 adayımızla birlikte Sandıklı, Hocalar ve Kızılören ilçe teşkilatlarımızla, adaylarımızı bir araya getirdik ve tanıştırmak istedik. Milletvekili adaylarımız ilçelerimizi teker teker ziyaret etmeye devam edecekler” dedi.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BİRER KONUŞMA YAPTI

İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in ardından Milletvekili adayları Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, İnşaat Yüksek Mühendisi Akif Özkaldı ve Av. Fatih Bederbirer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından yemeğe katılan vatandaşlar Milletvekili adaylarına sorular yönettiler. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı yemeğe Milletvekili adaylarının yanı sıra İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, Kızılören, Hocalar ve Sandıklı ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ile il genel meclis üyeleri katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi