AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI EMİRDAĞ’DA

 

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları, Emirdağ ilçesinde huzurevini ve Ehlibeyt Derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Hükümetlerimiz halkımızın her zaman yanında oldu. Yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza devletimiz el uzattı” dedi.

 

Emirdağ ilçe ziyaretlerini STK ve esnaflarla sürdüren AK Parti Milletvekili adayları Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı, Av. Fatih Beder, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyetle birlikte Huzurevi sakinleri ile Ehlibeyt Derneğini ziyaret etti. İlk olarak Huzurevini ziyaret eden Milletvekili adaylarını ve AK Parti heyetini Huzurevi Müdürü Mustafa Önder ve idari personel karşıladı. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette Müdür Önder, huzurevindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

POZİTİF AYRIMCILIK YAPTIK

AK Parti hükümetlerinin son 13 yılda engelli ve yaşlılara yönelik pozitif ayrımcılık yaptığını hatırlatan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şöyle konuştu, “Partimiz iktidara gelmesiyle birlikte sosyal ve kültürel alanda da büyük bir değişim gerçekleşti. Yardıma ve bakıma muhtaç insanlarımızı, yaşlılarımızı, engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapıldı. Yaşlılarımızın kalabileceği ortamlar daha modern hale getirdi. Burada da gördüğümüz gibi huzurevimiz modern bir görünüm içerisinde. Son 13 yılda hizmet ve yatırımda hayalleri gerçekleştiren hükümetlerimiz sosyal alanda da ciddi yatırımlar yaptı. Bizler her zaman yaşlılarımızın, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 

YAŞLILARIN GÖNÜLLERİNİ ALDILAR

İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in konuşmasının ardından Milletvekili adayları huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla teker teker ilgilenen AK Parti Milletvekili adayları ve beraberindeki heyet yaşlılara karanfil dağıttı. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Milletvekili adayları, huzurevi personeline de çalışmalarında başarılar dilediler.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI EHLİBEYT DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Huzurevi ziyaretinin ardından Ehlibeyt Derneğini ziyaret eden Milletvekili adayları ve beraberindeki heyeti dernek başkanı Mustafa Ateş ve yönetimi karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Ateş, Milletvekili adaylarına sorunlarını anlattı. Afyonkarahisar halkına hizmet etmek için yola çıktılarını söyleyen Milletvekili adayları, Ehlibeyt derneğinin her zaman yanında olduklarını sorunlarında çözüme kavuşması için gereken çalışmaların yapılacağını ifade ettiler. AK Parti heyeti son olarak Emirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Orkun Coşkun’u da ziyaret etti. Yapılan ziyaretler toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Editör: Haber Merkezi