AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları seçim ziyaretleri kapsamında Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti. İlçe başkanları ve partililer tarafından karışlanan Milletvekili adayları, STK temsilcileri ile esnaflarla bir araya geldi.

 

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milletvekili adayları Halil Ürün, ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundular. İlk olarak Başmakçı ilçesini ziyaret eden Milletvekili adayları, ilçe başkanı Ramazan Bozbaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Parti çalışmaları hakkında Milletvekili adaylarına ve beraberindeki heyete bilgiler veren ilçe başkanı Bozbaş, AK Parti’nin Başmakçı ilçesindeki oylarını arttırmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı.

 

ESNAFLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya gelen Milletvekili adayları, AK Parti hükümetlerinin son 13 yılda esnaf ve sanatkara yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti. Esnaf ve sanatkarı her zaman desteklediklerini ifade eden Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, bu desteğin artarak devam edeceğini belirtti.  Özkaya, “Partimiz her zaman esnaf ve sanatkarımızdan yana oldu. Bir çok yenilik ve bunun yanında destekler yapıldı. Küçük esnaf ve sanatkarın ayakta durması ve unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin tekrar canlanması için hükümetlerimiz büyük bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda esnafımızın Bağkur’a olan borçları, sigortaya olan borçları yapılandırılarak, ödemelerinde kolaylık sağlandı. Bundan sonrada esnafımızın ve sanatkarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HALKIMIZA HİZMET BORCUMUZ VAR

Başmakçı ilçesinde STK temsilcilerine ve esnaflara yönelik ziyaretinin ardından Dazkırı ilçesine geçen Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, ilçe başkanlığı önünde bekleyen teşkilat mensupları tarafından karşılandı. Dazkırı’da kaymakamlık, belediye ve STK temsilcilerini ziyaret eden Milletvekili adayları, pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Dazkırı ilçesinde kurulan pazarcı esnaflarını teker teker ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Milletvekili adayları, Dazkırı’nın son 13 yılda ciddi yatırımlar aldığını söyledi. Dinar, Başmakçı, Dazkırı, Evciler başta olmak üzere Afyonkarahisar’a yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağını dile getiren Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, “Afyonkarahisar halkına hizmet borcumuz var. Allah’ın izni ile bu borcu milletvekili olduktan sonra ödeyeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde 5 milletvekili adayı olarak TBMM’ye gireceğimize ve Afyonkarahisar’da 5-0 yapacağımıza inanıyorum. Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Dinar ve diğer ilçelerimiz yatırım ve hizmet almaya devam edecek. Milletimiz kendine hizmet eden AK Parti kadrolarına bundan önce olduğu gibi bundan sonrada desteklemeye devam edecektir” dedi.

 

TARIM VE HAYVANCILIĞA CİDDİ DESTEKLER VERDİK

Dazkırı’daki temaslarını tamamlayan Milletvekili adayları Evciler ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. İlçe merkezinde bulunan esnafları dolaşan adaylar, Evciler ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Evciler ilçe ziyaretinde konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, her zaman Evciler ilçesinin yanında olduğunu söyledi. AK Parti hükümetlerinin özellikle çiftçilere ve hayvancılara büyük destek verdiğini dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 2002 yılında 1,868 Milyar TL iken, 2013 yılında yaklaşık 9 Milyar TL’ye çıktığını belirtti. Yurdunuseven, “Son 11 yılda çiftçilerimize verilen nakit destek miktarı yüzde 365 arttı.2003-2013 dönemindeçiftçilerimize 60 Milyar TL nakit destek verdik.Son 12 yılda hayvancılığa verilen destek 33 kat arttı.2003-2013 dönemindehayvancılığa toplam 12,2 Milyar TL destek verildi.OECD ülkeleriiçinde tarıma sağlanandesteğin GSYH içindeki oranı en fazla olan ülke Türkiye yüzde 2,1’dir. 2014 yılında toplam 9,7 Milyar TL tarımsal destek verildi.Türkiye, tarımsal ekonomik büyüklük acısından; 2002’de Avrupa’da 4. dünyada 11. sırada. 2008’den bugüne Avrupa’da 1. dünyada 7. sırada. Hedef Dünya’nın ilk 5 ülkesi arasında yer almak” şeklinde konuştu.  Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayları ve beraberindekiler Evciler’den ayrılarak, Dinar ilçesine geçti. Ziyaretlere Milletvekili adayları ve İL Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı. 

    
Editör: Haber Merkezi