AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI BASIN TOPLANTILARINA R DEVAM EDİYOR

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, toplantıda parti çalışmaları ve gündeme ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundular.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi. Parti çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, Afyonkarahisar teşkilatının aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerinin düzenlenen iftar programlarına katıldıklarını belirten Ötken, “TBMM’de İsmet Yılmaz beyin Meclis Başkanlığına seçilmesinin ardından meclis çalışmaları başladı ve devam ediyor. Milletvekillerimiz meclisteki çalışmalarının akabinde ilimizde de çalışmalarına devam ediyorlar. Milletvekillerimiz teşkilatlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyorlar. Milletvekillerimiz ilçe ve beldelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir arala gelerek sohbet ediyorlar. Aynı zamanda Milletvekillerimiz iftar programlarına katılıyorlar. Burada vekillerimiz, vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinliyorlar” dedi.

 

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ

Afyonkarahisar da son yıllarda ciddi yağışların meydana geldiğini aktaran Ötken, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Çiftçilerimiz, bu yağışlardan dolayı ciddi anlamda sıkıntılı. Çiftçilerimizin sorun ve sıkıntıları için gerekli önlemler alınacaktır, vekillerimizde bunların takipçisi olacaktır. Bununla ilgili olarak Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya, patates üreticileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Elbette ki devletimiz üreticimizi mağdur etmeyecek. Milletvekilimiz Ali beyde bunların en yakın takipçisi olacaktır. İl Başkanlığı olarak mahallelerde düzenlenen toplu iftar programlarına katılıyoruz.”

 

ÇALIŞKAN BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ

İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Tutumlu, erken seçimle ilgili çalışmaların bulunmadığını söyledi. İl Başkan Yardımcısı Tutumlu, “Bizler, teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erken seçim gibi bir durum ya da talimat gelmedi. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Fakat parti olarak 8 Haziran tarihi itibariyle tekrar çalışmalarımıza başladık. Bu bizim rutin çalışmalarımızın bir devamıdır. Özellikle erken seçim için bir uyarı ve çalışmaya yönelten talimat gelmedi” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi