AK PARTİ EV ZİYARETLERİ

Afyonkarahisar  Ak Parti Teşkilatı ev ziyaretleri yapmaya devam ediyor. İl yönetimi , Merkez  İlçe Yönetimi ve Kadın Kollarından Oluşan heyet  Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde ziyaretlerde bulundu.  Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Yönetim kurulu üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Rasime Fedakar Kıpırtı,  İl Yönetim Kurulu üyesi Ali Akcasu, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Tayfun Şanlı, Kadın Kolları Yönetim Kurullu Üyesi Medine Tek  ve Mahalle Başkanımız Erol Çığrı Afyonkarahisar Ak Parti teşkilatı adına ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk ziyaretimiz Hoca Ahmet Yesevi Mahalle sakinlerinden Sibel Eser hanımefendinin evinde gerçekleşti. Burada 8 aile toplanarak samimi bir ortamda çay sohbeti havasında ziyaret yapıldı. Mahalle sakinleri gerek belediye ile alakalı gerekse genel sıkıntılarını dile getirdiler. Belediye meclis üyesi Sayın Kıpırtı; belediye ile alakalı problemleri çözmek adına notlarını alarak en kısa sürede dönüş yapacağını söyledi.
Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser genel sıkıntıları dinleyerek çözüm için notlarını alarak, teşkilat olarak bütün sıkıntıların giderilmesi adına ellerinden geleni yapacaklarını, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimine, ülkemizin şuan içerden ve dışardan sürekli saldırı içinde olduğunu ve millet olarak her zaman olduğu gibi şimdi hepsine göğüs gerdiğimizi dile getirdi.
Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretler karşılıklı fikir alışverişi yapılarak son buldu.
 
Editör: Haber Merkezi