AK PARTİ EMİRDAĞ’DA BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Emirdağ ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Milletvekili adayları, İl Başkanlığının düzenlediği Emirdağ ilçe teşkilatının ev sahipliği yaptığı birlik ve beraberlik yemeğinekatıldı. Yemekte konuşan ilçe Başkanı Serkan Koyuncu, “Biz Başkalarına benzemeyiz, aday adayı olmuş. Ama Aday olamamış arkadaşlarımızın Ak Parti Davasına Bağlılığını tartışmayız sorgulatmayız” dedi.

Emirdağ’da geniş katılımlı ziyaretlerde ve temaslarda bulunan AK Parti Milletvekilleri Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Emirdağ ilçe teşkilatının ev sahipliğinde birlikte ve beraberlik yemeğine katıldı. Emirdağ ve Bayat ilçelerinin STK temsilcileri ile çok sayıda partilinin katıldığı birlik ve beraberlik yemeğinin açılış konuşmasını ilçe başkanı Serkan Koyuncu yaptı. Coşkulu bir şekilde seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen Koyuncu, “7 Haziran Milletvekilliği Genel seçimlerinin ilçemizdeki startını bu tabloyla bu ambiyansla bu coşkuyla vermiş olduğumuz için Allah’a sonsuz şükürler olsun.14 Ağustos 2001 tarihinde bu kutlu yürüyüşü başlatan Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Ak Parti Kadrolarımız adına şükranlarımızı teşekkürlerimizi ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Biliyoruz ki her seçim çok önemlidir ancak önümüzdeki 7 Haziran seçimleri bütün seçimlerden daha da önemlidir. Çünkü 7 Haziran seçimlerinde ülkemiz, tarihinde ilk defa ellerindeki ayaklarındaki prangalardan kurtulabilme şansına sahiptir. Bizlere düşen önümüzdeki 50 gün ve 50 gece hiç durmadan kapı kapı ev ev dolaşarak çalışmak. Bu çalışmanın sonunda da Meclise 400 milletvekili göndererek Yeni Güçlü Tam Bağımsız bir Türkiye oluşmasına katkı sağlamak” diyerek konuştu.

ADAY ADAYLARIMIZ DAVASINA SAHİP ÇIKIYOR

AK Parti davasına sahip çıkan milletvekili aday adaylarına teşekkür eden Koyuncu, birlik ve beraberlik içerisinde Yeni Türkiye’yi inşa edileceğini belirtti. İlçe Başkanı Koyuncu, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Biz Başkalarına benzemeyiz, aday adayı olmuş.Ama Aday olamamış arkadaşlarımızın Ak Parti Davasına Bağlılığını tartışmayız sorgulatmayız. İşte Aramızda aday adayı olmuş arkadaşlarımız var buradalar ve seçim çalışmalarında en önde yeralıyorlar. Teşkilatım adına kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve bu kutlu davaya hizmet ettikleri için.13 yıldır AK partimizin ülkemize yaptıkları saymakla bitmez. İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın Ahlakını benimseyerek 13 yıldır yaptığımız hizmet 2023 ve 2053 hedeflerine ulaşmak için de artarak devam edecektir.”

GENÇLERİMİZE YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ ANLATACAĞIZ

Ülke genelinde 1 Milyon 65 bin genç nüfusun oy kullanacağına dikkat çeken İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, gençlere 13 yıl boyunca yapılan yatırımları ve hizmetleri anlatılması gerektiğini vurguladı. Yurdunuseven, “1 Mart 2015 tarihi itibariyle seçim startını verdik. İlçe ziyaretlerimizi yapıyor ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyorduk. Ama Milletvekili adaylarımız açıklandıktan sonra 5 adayımızla birlikte hem Bayat hem de Emirdağ ilçemizi teşkilatlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla adaylarımızı bir araya getirdik ve tanıştırmak istedik. Milletvekili adaylarımız ilçelerimizi teker teker ziyaret etmeye devam edecekler. Bunun için Bayat’tan ve Emirdağ’dan katkı ve teşvik bekliyoruz” dedi.

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

“Kapı kapı dolaşarak sıkmadık el bırakmayacağız” diyen İl Başkanı Yurdunuseven, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İlçe başkanımızın söylediği gibi kapı kapı dolaşmamız gerekiyor. Bu gün burada genç arkadaşlarımız var. Belki 13 yıl öncesini hatırlayamayabilirler. AK parti iktidarlarının yaptığı yatırım ve hizmetleri unutmayacağız ve unutturmayacağız. 13 yıl boyunca neler yapıldığını halkımıza anlatmamız lazım. Özelliklede genç arkadaşlarımıza bunu anlatmalıyız. Son nüfus sayımına göre 1 Milyon 65 bin tane yeni seçmen yani 18 yaşını doldurmuş kardeşlerimiz var. Bu kardeşlerimiz bu seçimde oy kullanacaklar. 13 yıl önce bu genç kardeşlerimiz 5 ile 6 yaşlarındaydılar. Onlara 13 yıl öncesi ile 13 yıl boyunca yapılan yatırımları anlatmamız lazım.”  İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in konuşmasının ardından Milletvekili adayları Av. Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Av. Fatih Beder birer konuşma yaptılar. Milletvekili aday adayı olan Cengiz Sağlam ile Hüseyin Alhan da konuşma yaptı. Emirdağ da düzenlenen yemeğe Milletvekili adayları, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, İlçe ve belde başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. 

Editör: Haber Merkezi