AGD’DEN,  ÖĞRENCİLER İÇİN YAZ ETKİNLİKLERİ

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2016 programı 11 Temmuz- 12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
 
Ahlaki ve manevi eğitimlerin verileceği etkinliklerle ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar  Şube  Başkanı Muharrem COŞKUN, etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi, temel dini bilgiler, İslam coğrafyası ve Tiyatro-Sinema’nın yanı sıra, yüzme, gezi, piknik, yarışma, sosyal ve kültürel faaliyetlerinde gerçekleştirileceğini söyledi.
 
Coşkun; “Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler  alacaklar.” dedi
 
 
Coşkun; ‘’Etkinlikler kapsamında  aynı zamanda öğrencilerimizi birçok sürpriz hediye bekliyor. Etkinliklerimiz beş hafta sürecek. Bu güzel fırsatı kaçırmamak için tüm ortaokul öğrencilerimizi YAZ-ET kayıtlarımıza davet ediyoruz.” dedi.
 
Kayıt yaptırmak için  öğrenciler 10 Temmuz 2016 tarihine kadar, 
0506 439 66 99 ve 0541 403 47 03 nolu telefonlardan bilgi alabilecek.
 
 
AGD’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar  Şube  Başkanı Muharrem COŞKUN ; 
İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara Allah'tan acil şifalar dileriz.




       
 
Editör: Haber Merkezi