AGD, kuruluşunun 48. yılını kutlayan Kocatepe Gazetesini ziyaret etti

Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AGD) 48 kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kocatepe Gazetesini ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, Kocatepe Gazetesi’nin ilimizin marka basın kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.
30 Ağustos 1964 yılında İbrahim ve Şükrü Küçükkurt kardeşler tarafından günlük olarak yayınlanmaya başlayan ve 48. yılını kutlayan Kocatepe Gazetesine Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nden ziyaret geldi.
AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Emre, Burak Aydın ve Mejnun Sancak, gazetenin sahibi Sezer Küçükkurt’u ziyaret ederek tebrik ettiler.
Ziyarette bir konuşma yapan AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, 1964’ten günümüze kadar günlük olarak çıkan ve ülkemizin yarım asırlık geçmişine ışık tutan Kocatepe Gazetesi’nin ilimizin markaları arasında yer aldığını söyledi. Kocatepe Gazetesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar, ilkeli, tarafsız ve dürüst gazetecilik konusunda öncü rol oynadığını kaydeden Abdioğulları, “Değerli basın büyüklerimiz rahmetli İbrahim ve Şükrü Küçükkurt üstadlarımız sayesinde bugünlere gelen ve şu anki sahibi olan Sayın Sezer Küçükkurt’un gayretleriyle ilimizin ve ülkemizin en tanınmış gazeteleri arasında yer alan Kocatepe Gazetesinin tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum” dedi.
Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ise amcası ve babası tarafından 48 yılı önce zor şartlarda çıkarılan ve bugünlere getirilen Kocatepe Gazetesi’nin ilk çıktığı günkü yayın politikasını bugünde sürdürmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Editör: Haber Merkezi