AGAD’ dan NLP ve Liderlik Eğitimi verildi

Gençlik Destek Projeleri Programları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Afyon Genç Atılımcılar Derneğinin düzenlemiş olduğu NLP ve Liderlik Eğitimi, Rehberlik Araştırma Merkezi salonunda düzenlendi.

Düzenlenen seminere, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın’ın eğitmen olarak katıldığı, NLP ve Liderlik eğitim programı gerçekleştirildi.

 

Gün boyu süren eğitime, genel olarak tüm Afyonkarahisar halkı davetli olup, öğrenciler, veliler ve gençlik destek projeleri programları kapsamına giren genç bireyler katılım gösterdi. Seminer öğleden önce ve öğleden sonra iki oturum şeklinde gerçekleştirilirken birinci oturumda NLP teknikleri, ikinci oturumda ise liderlik ve karakter analizi konularında sunum yapıldı. İnsanları kırmızı, sarı, mavi ve yeşil olarak 4 renge ayıran kişisel gelişim uzmanı Oğuz Saygın, renklerden yola çıkarak liderlerin kişilik analizlerini de yaptı. Saygın, kırmızıları güçlü ve kararlı, sarıları sürprizlere açık, neşeli ve popüler, mavileri mükemmeliyetçi, yeşilleri ise barışçıl ve sevecen olarak niteledi. Katılımcılarla yaptığı uygulamalarla da sadece teorik değil pratik olarak da gelişim basamaklarını nasıl çıkabileceğimizi gösterdi.

 

Eğitim, Saygın Liderlik eğitimi detaylarını anlatmalarının ardından, Afyon Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak ve Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Feyzi Özdemir’in Saygın’a teşekkür dileklerini ileterek, plaket takdim etmesi ile eğitim son buldu.

 

 

Editör: Haber Merkezi