AFYONKARAHİSAR’DA TÜRKÜ ŞÖLENİ

Afyonkarahisar Belediyesi, Türk Halk Müziğinin ünlü ismi İsmail Altunsaray'ı hayranlarıyla buluşturdu. Afyonkarahisar Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen organizasyonda Türk halk müziğinin ünlü ismi Neşet Ertaş ekolünün en önemli temsilcisi olan İsmail Altunsaray’ı sevenleriyle buluşturdu.

Ünlü sanatçı İsmail Altunsaray, konserde birbirinden güzel türküler seslendirdi. İsmail Altunsaray türküleriyle kimi zaman duygulandırırken, seslendirdiği hareketli parçalarla da katılımcıları coşturdu. İsmail Altunsayar’ın türkülerine eşlik eden katılımcılar, unutamayacakları bir gece yaşadı.

Atatürk Kapalı Spor Salon’unda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Akın Yıldırım, Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Mustafa Güllü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Basın Yayın Birim Sorumlusu Ahmet Çoban, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ile engelli bireyler, romanlar, aleviler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Burhanetin Çoban, ünlü türkücü İsmail Altunsaray’ı ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek çiçek verdi.

Editör: Haber Merkezi