Afyonkarahisar, Önemli Bir Çalıştaya Ev Sahipliği Yapacak

Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yeni yönetim şekli ile kültür ve turizm anlamında ilkleri yaşayan Afyonkarahisar için yaptığı çalışma, proje ve faaliyetler kapsamında ‘Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı Yıllık Değerlendirme Toplantısı’ 01 Eylül 2015 tarihinde saat 14:00’de NG Güral Afyon Otel’de Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında gerçekleştirilecektir.

Geçtiğimiz aylarda da Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında kültür ve turizm anlamında hazırlık toplantıları ve çalıştaylar gerçekleştirilmişti. Geçtiğimiz süre zarfında önemli adımlar atan ve ilimize kalıcı, yapıcı ve çözümcü hizmetler gerçekleştiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, söz konusu çalışma ve faaliyetleri değerlendirmek ve %100 verimle hayata geçirmek için bir toplantı daha yapacaktır. Daha önceki toplantılarda elde edilen sonuçlar doğrultusunda 5 ana başlık altında 58 eylem planı ve proje ortaya çıkarılmış olup bugüne kadar tüm paydaşlarca gelinen noktayı ve bundan sonra yapılması gereken çalışmaların belirlenmesi adına Valimiz Hakan Yusuf Güner başkanlığında, Afyonkarahisar’ın kültür ve turizm alanında tüm faaliyetlerin görüşüleceği bir toplantı gerçekleştirilecektir.

01 Eylül 2015 tarihinde 14:00’de tarihinde NG Güral Afyon Otel’de Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında gerçekleştirilecek olan ‘Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı Yıllık Değerlendirme Toplantısı’nın program akışı şu şekilde olacaktır:

-Açılış

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

-Afyonkarahisar Tanıtım Filmi

-Afyonkarahisar Vizyon Rehberi Sunumu

-Kültür ve Turizm Çalıştayı Paydaş Sunumları

Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü

Afyonkarahisar Valiliği

 *İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

 *Çalışma İş Kurumu Müdürlüğü

 *Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğü

 *Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü

 *İl Milli Eğitim Müdürlüğü

 *İl Özel İdaresi

 *İl Sağlık Müdürlüğü

-Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in konuşmaları

-Kapanış.

Editör: Haber Merkezi