“Afyon’da,paralel yapının inlerine gireceğiz”
Ak Parti Genel Merkezince Ak Parti Afyonkarahisar il başkanlığına atanan Avukat İbrahim Yurdunuseven, bir gazeteye verdiği demeçte, paralel yapıya ilişkin görüşlerini de, açıkladı.”Biz de Afyon’da inlerine gireceğiz..”
Ak Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Yurdunuseven; “Bilindiği gibi AK Partiye karşı bir tezgah kuruldu.Bu süreçte paralel yapıya dahil olan insanlar bizi haince,tabiri caizse arkadan bıçakladılar.Başbakanımızın dediği gibi inlerine girmek gerekiyorsa gireceğiz.Afyon İl Başkanlığı olarak ta Afyon’da ne yapılması gerekiyorsa Başbakanımızın talimatları doğrultusunda inlerine gireceğiz.Bizde gereğini yapacağız inşallah.Bu hançer sadece AK Partiye vurulmuş bir hançer değildi.Bu hançer Türk Milletine vurulan bir hançerdi.İçimizde beslediğimiz bir hainin bize vurduğu bir hançerdi.” dedi.
Başbakanımız Afyonkarahisar’a ayrı bir önem veriyor
Afyonkarahisar halkına da bir mesaj veren  Başkan Yurdunuseven;” AK Parti İlimizde yüzde elliyi geçen bir parti. Bizde oluşturacağımız yeni yönetim ile bu oranı daha yükseklere çıkarma çabasında olacağız. Başbakanımızda Afyonkarahisar’a ayrı bir önem veriyor. Biz Parti bayrağını teslim ederken inşallah yüzde yetmiş yüzde seksenlere çıkartarak Başbakanımıza gereken cevabı vereceğiz. Afyon halkına güveniyoruz. Allah utandırmasın” diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: Haber Merkezi