Afyon'da, Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da törenlerle kutlandı.
Kocatepe Parkı’nda düzenlenen tören Valimiz Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlandı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Kocatepe’deki tören sona erdi.
Törene Vali Güner’in yanı sıra, Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez, M.S.B.LIĞI Temsilcisi Tuğg. Nuri Cankıymaz, DNZ.K.K.LIĞI Temsilcisi Tuğa. Muhittin Elgin, HV.K.K.LIĞI Temsilcisi Hv.Tuğg. Recep Ünal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Nurettin İpek, AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcıları, siyasi partilerin il temsilcileri, askeri erkan ve daire müdürleri katıldı. Buradaki törenin ardından Valimiz Hakan Yusuf Güner, makamında Zafer Bayramı kutlamalarını kabul etti.
Makamında tüm protokol üyelerini, Siyasi Parti temsilcilerini, Sivil Toplum kuruluş temsilcilerini kabul eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, tebrikleri kabulü sırasında katılanların ve tüm halkımızın da 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
 
 
Editör: Haber Merkezi