Afyon’da trafik kazası: 6 yaralı

Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-İzmir Karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. 1 minibüs ve iki otomobilin karıştığı trafik kazası iddialara göre şöyle oldu:

Ekrem Şen idaresindeki 03 ZC 994 plakalı otomobil Mavi Hastane Kavşağı yakınlarına geldiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü önünde seyir eden ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 03 L 2555 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden Şen bir anda sağ şeride geçince bu defada Murat Aydınlı’nın kullandığı 03 M 0258 plakalı toplu ulaşım aracı çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan Şen’in kullandığı araç savrularak yolun sağ tarafındaki banketin dışına çıkarak ağaca çarptı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada dolmuş içerisinde bulunan Resul Uygur (19), Havva Şen (35), İsmail Enes Pekmezci (19), Serkan Boy (23), Sıddıka Özırak (54) ve Kezban Amasyalı (46) isimli yolcular yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazanın ardından polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 
Editör: Haber Merkezi