Afyon'da Şüpheli Valiz Paniği
Afyonkarahisar'da askerlik şubesinin önüne bırakılan şüpheli bir valiz polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanlarının müdahale ettiği valiz boş çıktı.
Ak Parti'nin bugün kentte yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği verdiği Alpaslan Türkeş Bulvarı'ndaki askerlik şubesinin subay lojmanları giriş kapısının önünde şüpheli bir valiz bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis hemen bulvarın giriş ve çıkışını yaya ve araç trafiğine kapattı. Daha sonra bölgeye bomba imha uzmanları sevk edildi. Olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanı, valizi bir süre inceledikten sonra içini açtı. Boş olduğu anlaşılan valizi alan bomba imha uzmanı valizi incelenmek üzere emniyete götürülmek üzere meslektaşlarına teslim etti. Polis valizi kim ya da kimlerin koyduğunu belirlemek için çalışma başlattı.
Olay esnasında Ak Parti'nin verdiği iftar yemeğinden çıkan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve parti yöneticileri ziyaret ettikleri yerel bir gazetenin bahçesinden olup biteni meraklı gözlerle seyrettiler.
Kısa süreli paniğe neden olan valizin boş çıkmasının ardından herkes rahat bir nefes aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi
Editör: Haber Merkezi