AFYON’DA ENGELLİ VATANDAŞLARA GIDA YARDIMI

Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı dolayısı ile kentteki engelli dernekleri üyelerine gıda yardımında bulundu.


Yardım faaliyeti ile bilgiler veren dernek Müdürü Seydi Yılmaz, hayırseverlerin desteği ile Afyonkarahisar Sakatlar Derneği ve Altı Nokta Körler Derneği Afyon Şubesi üyelerine yardımda bulunduklarını aktardı. Yılmaz yapılan yardım faaliyetleri ile ilgili şunları aktardı:
“Ramazan ayı içerisinde gerçekten bereketli bir ay olduğu için hedefimiz 750 aileydi ama bu sayının Ramazan sonuna kadar bin aileyi aşacağını düşünüyorum. Ben buradan tekrar Afyonkarahisar halkına ve iş adamlarımıza teşekkür etmek istiyorum yaptıkları hayır’ı bağışı Allah kabul etsin.”
Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurullu Başkanı Bekir Demirayak’ta, yoksul vatandaşlara yönelik Ramazan ayı boyunca yapılan yardımların devam edeceğini ifade etti. Demirayak, ailelere sadece gıda değil aynı zamanda giysi yardımında da bulunulacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi