Afyon’da çifte tenis turnuvası 
 
Afyon Spor Kompleksinde T.T.F 14 yaş yaz kupası-4 ve T.T.F 8-9-10 yaş yaz kupası-6 Afyon’da yapılıyor. İki turnuvaya 120 sporcunun katılması bekleniyor.
 
Gençlik Spor Tenis Hocası Süleyman Demirkan ve Orhan Küçük’ün girişimleri ile Afyon’da yapılacak olan iki turnuvanın ilki bugün yapılacak olan eleme maçlarıyla başlıyor. 30 Temmuz’a kadar devam edecek olan 14 yaş yaz kupası-4’e Türkiye’nin çeşitli illerinden 60 sporcu katılıyor. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupaları 30 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreni ile kupaları verilecek.
 
2. turnuva 1 Ağustos’ta
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Türkiye genelinde yapılan turnuvaların 2 tanesine ev sahipliği yapacak olan Afyon’da 15 gün süreyle tenis şöleni yaşanacak. Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul, Denizli gibi ülkenin farklı şehirlerinden gelen tenisçiler kürsüye çıkabilmek için mücadele verecekler. 1 Ağustos’ta başlayacak olan TTF 8-9-10 yaş yaz kupasında 62 tenisçi mücadele verecek.
 
Afyon’da yapılacak olan her iki turnuvaya toplam 120’ye yakın sporcu katılırken aileleri ile birlikte 300’den fazla katılımcı Afyon’da olacak 23 Temmuz’da başlayacak ve 6 Ağustos’ta bitecek olan Türkiye Tenis Federasyonu yaz kupası turnuvası Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Parkafyon Müdürü Kemal Baştürk, Alila Termal Mehmet Acar, Avukat Emre Çınar ve Cafelife dergisi katkılarıyla yapılıyor.
 
 
Editör: Haber Merkezi