Afyon Protokolü Darıca'da Buluştu
 Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda gece düzenleyen Afyonkarahisarlılar Dernek gecesine Afyon protokolü yoğun ilgi gösterirken, başta Afyon Milletvekilleri Kemalettin Yılmaz ve Halil Ürün olmak üzere Afyon’un ilçelerinden belediye başkanları geceye katılarak hemşehrilerini yalnız bırakmadılar.
MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN KARABACAK A TEŞEKKÜR
Binlerce insanın Darıca sahiline akın ettiği gecede Darıca Afyonlular Derneği’nin oluşturduğu folklör ekibinin, Afyon Yöresi Folklör gösterileri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Afyon Milletvekilleri Kemalettin Yılmaz ve Halil Ürün yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında başta Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere , etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek, organizasyonun birlik ve beraberlik adına önemine değinerek , programın güzelliğine dikkat çektiler.
 TERMAL BAŞKENTİMİZ
Gecenin açılış konuşmasını yapan Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Numan Benek,”Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sekiz yıldır Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Gecemize gelerek bizleri onurlandıran başta milletvekillerimiz olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor,herkese iyi eğlenceler diliyorum’’diyerek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise ,”Büyük taarruzun başladığı yer olan Afyon şehrimizin güzel insanları hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Kocatepe Kurtuluş Tepesi, Karahisar Kalesi,Afyon Arkeoloji Müzesi, hastalıklara şifa olan dünyaca ünlü kaplıcaları ile zengin tarihi geçmişi ve turizmi ile büyüyen, mercimekli bükmesiyle,kaymağın lezzetli sucuğun ve mermerin başkenti olan güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ın örf, adet ,gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde tanıyacağımız gecemize hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz. Etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.Sizleri yanımızda görmek, bizleri daha güzel projeleri hayata geçirmeye teşvik ediyor.Sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz.Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” diyerek vatandaşları selamladı.
  Protokol konuşmalarının ardından Başkan Karabacak ve Afyonlular Derneği tarafından protokol üyelerine günün anısına plaket ve hediye takdimi yapılırken , gece Afyon yöresi sanatçılarının verdiği konserle devam etti.
Editör: Haber Merkezi