AFYON MEYDANLARDA DESTAN YAZIYOR
 
       Türkiye’nin dört bir yanında devam eden demokrasi nöbeti, dokuzuncu gününde Afyonkarahisar halkının yine akınına uğradı.
 
     FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydana dökülen vatandaşlar, dokuzuncu günde demokrasi nöbetini sürdürüyor.
 
SEN-BEN DEĞİL BİZ MEYDANDA
 
       Hain girişimden bu yana tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da gerçekleştirilen kardeşlik ve demokrasi buluşmasında her görüşten vatandaş, bir ve beraber olmayı sürdürüyor.
 
       Kuran-ı Kerim tilavetleri ile başlayan dokuzuncu demokrasi nöbeti, toplu duaların yapılması, sıkça tekbirlerin getirilmesi ile sürüyor. Nöbet meydanına kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmalarını izleyen Afyonkarahisarlılar yatsı namazını da topluca kıldı. Nöbetin dokuzuncu gününe Afyonkarahisar Belediyesi Mehter Takımı ayrı bir renk kattı. Gecede ayrıca Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şair İbrahim Sayar tarafından kaleme alınan Her Şey O'ndan isimli şiiri okudu.
 
      Vali Aziz Yıldırım, Milletvekili Hatice Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Afyonkarahisarlılarla nöbeti birlikte tutuyor.
 
Editör: Haber Merkezi