AFYON CHP HEYETİNDEN KILIÇDAOĞLU’NA ZİYARET
Dün (21 Ekim) il yönetimi ve kadın kollarını temsilen Genel Merkez, TBMM ve Sayın Genel Başkan'ımızı ziyaret ettik. MYK üyeleriyle yaptığımız görüşmelerde, Afyon'daki çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk.
Ekonomiden sorumlu MYK üyesi Sayın Selin Sayek BÖKE, Genel Sekreterimiz Sayın Gürsel TEKİN, Genel Başkan Baş Danışmanı İstanbul Milletvekili Sayın Erdoğan TOPRAK ile genel seçim sürecini değerlendirip ve ilimiz hakkında bilgilendirdik.
Kasım ayı itibarı ile Afyon'daki çalışmalarımıza daha da hız kazandıracağız. Sayın Selin Sayek BÖKE, Sayın Mehmet BEKAROĞLU, Sayın İhsan ÖZKES, Sayın Veli AĞBABA ve bazı milletvekillerimizi ilimizde konuk edeceğiz ve çok kapsamlı bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Genel Merkez'deki ziyaret ve görüşmelerimizden sonra TBMM'ne geçerek, partimizin grup toplantısına katıldık. Sonrasında da Sayın Genel Başkan'ımızla meclisteki makamında görüştük. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmemizde, ilimizle ilgili gelişmeleri, çalışmalarımızı, seçim süreci ile ilgili planlarımızı paylaştık, genel durum hakkında Sayın Genel Başkan'ımızı bilgilendirdik. Çok olumlu ve verimli geçen görüşmenin ardından ayrılarak ilimize hareket ettik.
Değerli Basınımız ve Afyon kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız
Editör: Haber Merkezi