Afyon Başbakan Davutoğlu’nu karşılamaya hazırlanıyor

Yarın yapılacak AK Parti Afyonkarahisar İl Kongresi'ne katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşılamak için kentte başlatılan çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ziyareti öncesi kent merkezinde hummalı bir çalışma içerisine girdi. Başbakan Davutoğlu'nun geçmesi muhtemel bölgelerde yollar ve kaldırımlar yıkanırken, şehrin dört bir tarafına da Başbakan Davutoğlu ve AK Parti ile ilgili afiş ve pankartlar asıldı. Kongrenin yapılacağı Atatürk Spor Salonu çevresinde emniyet güçleri gerekli önlemleri almaya başlarken, stadın çevresi polis tarafından bariyerlerle kapatıldı. Afyonkarahisar Belediyesi'ne bağlı ekiplerin, stat çevresinde de temizlik ve peyzaj çalışmaları yaptıkları gözlendi.

Öte yandan, Başbakan Davutoğlu'na karşı yapılabilecek herhangi bir protestoya karşı da güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, dün geceden bu yana üst geçit ve köprülerde denetimi artırırken, pankart, afiş ve yazı yazılmasına karşı tedbir aldı.

Başbakan Davutoğlu'nu karşılamak için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, gayri resmi kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Davutoğlu'nun kente bu akşam geleceği konuşuluyor

Editör: Haber Merkezi