AFYON-ANTALYA YOLUNDA 30 ARAÇ ZİNCİRLEME KAZA YAPTI

Afyonkarahisar-Antalya Karayolu Sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle trafiğe kapandı. Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören beldesinde meydana gelen kazada, aralarında TIR ve otobüslerin de bulunduğu 30'a yakın araç birbirine girdi. İlk edinilen bilgilere göre, kazada can kaybı olmadığı kaydedildi.

KAZAYA İKİ KAMYON, 3 TIR KARIŞTI

Afyonkarahisar'da, bir otomobil, iki kamyon ve üç tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar-İzmir karayolunun Antalya yol ayrımında, sürücüsü öğrenilemeyen 35 FY 768 plakalı otomobil, olay yerinden ayrıldığı belirtilen plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir araçla çarpıştı.

YOĞUN SİS VARDI

Bu arada otomobili yolda gören 42 CZR 13 plakalı kamyonun sürücüsünün otomobile çarpmamak için manevra yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje devrildi. Yoğun sisin bulunduğu bölgede, kazayı gören tırın durması sonucu ona arkadan gelen iki tır ve bir kamyon çarptı.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazada, kamyon sürücüleri ile otomobilin şoförü yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.Karayolundaki araçların kaldırılması çalışması sırasında Afyonkarahisar-İzmir karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Editör: Haber Merkezi