AFJİM, KIBRIS'TA İLİMİZİ TEMSİL EDECEK          
 
                Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1 Haziran'da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek Afjim Spor Kulübü antrenör ve sporcuları şampiyona öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten'i ziyaret etti.               
 
                Afjim Spor Kulübü Başantrenörü Yusuf Evyurt başkanlığında gerçekleşen ziyarete, şampiyonada ilimizi temsil edecek Ertuğrul Acar, Kulüp Danışmanı Gökhan Yılmaz ve gelecek yıl Türkiye Avrupa Şampiyonası'na katılacak genç sporcu Muhammed Ahmet katıldı.
 
                "İLİMİZ VE ÜLKEMİZ ADINA İYİ DERECELERLE DÖNMEK İSTİYORUZ"
 
                Şampiyona ile ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten'e bilgi veren Yusuf Evyurt, şampiyonada ilimizi temsil edecek Ertuğrul Acar'ı yaklaşık bir yıldır şampiyonaya hazırladıklarını söyledi. Ertuğrul Acar'ın 1.80 boy 83 kilogramda klasik dalda şampiyonaya katılacağını kaydeden Evyurt,Kıbrıs'tan ilimiz ve ülkemiz adına iyi derecelerle dönmek istediklerini ifade etti.
 
                Afyonkarahisar'da vücut geliştirme sporunun çok yaygın olmadığını belirten Evyurt, ilimizde bu konuda öncü olduklarını ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'dan çok büyük destek aldıklarını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ise ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Afjim Spor Kulübü antrenör ve sporcularına başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi