AFJET AFYONSPOR DAN GOL YAĞMURU

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup 9. Hafta mücadelesinde Afjet Afyonsporumuz kendi saha ve seyircisi önünde Bucak Oğuzhanspor u konuk etti. Afjet Afyonsporumuz rakip takıma tam yarım düzine gol atarak şampiyonluk yolunda ne kadar iddaalı olduğunu gösterdi.

SEYİRCİDEN MÜTHİŞ DESTEK

Bugün oynanan karşılaşmaya seyirci tam destek verdi. Yaklaşık 7.000 Afyon Sevdalısı takımını yanlız bırakmadı ve 90 dakika tezahuratlarıyla takımının bol gollü galip gelmesinde önemli rol oynadı.

Afjet Afyonsporumuz arkasına aldığı taraftar desteği ile 6 gol attı ve 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Bugüne kadar mağlubiyet yüzü görmeyen Afjet Afyonsporumuz oynadığı karşılaşmalarda sadece bir beraberlik aldı ve sadece 1 gol yiyerek ne kadar başarılı bir takım olduğunu ispatladı.

Geçtiğimiz sezon ilk haftalarda aldığı şanssız puan kayıpları ile liderliği Bodrum Belediyespor'a kaptıran Afyonsporumuz bu sezon aldığı başarılı sonuçlar ile gözleri üstüne çekmeyi başardı. Afjet Afyonspor bu sezona flaş transferler ile başlamış kadrosuna birbirinden kaliteli oyuncuları kadrosuna dahil etmişti. Bal Ligi 7.Grupta namağlup yoluna devam eden Jetler, Bucak Oğuzhanspor karşısında iyi oyunu ve attığı goller ile bu haftayı da kayıpsız kapattı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pursaklar Belediyespor'u iki gol ile geçen Jetler bu haftada adeta çıldırdı.

KONUK TAKIM AŞK-I BUCAK YERİNİ ALDI

Bucak taraftarları kale arkası misafir trübününde yerini aldı ve maç boyunca takımını destekledi. Oynana 8 maçta 7 puan toplayabilen Oğuzhanspor 11.sıraya geriledi. Geçtiğimiz hafta içerinde Hoca değişikliği yaparak Rauf Kolancı'nın başına geçmesiyle farklı bir hava yakalan Oğuzhanspor, galibiyet parolası ile geldiği deplasmandan 6 gol yiyerek döndü ve düşme potasının bir sıra üstündeki yerini korudu.

Maçın henüz 10. dakikasında Tabatadze ile öne geçen Afjet Afyonspor maçın başında farklı skorun sinyalini verdi. 21. dakikada Hakan Doğan farkı ikiye çıkarırken 27. dakikada İsmet Benli ilk yarının skorunu 3-0 olarak ilan etti.

İKİNCİ YARIYA AFJET AFYONSPOR DAHA HIRSLI ÇIKTI

İkinci 45 dakikaya ilk yarıda buldugu gollerin morali ile başlayan Afjet Afyonsporumuz 57. dakikada Mirlan Murzaev’in golüyle durumu 4-0 yaptı. Maçın sonlarına doğru sahneye Nazmi Candoğan çıktı ve farkı beşe çıkardı. Uzatma dakikalarında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan selfici İlhan Aydoğdu maçın skorunu ilan etti.

Afjet Afyonspor 6-0 Bucak Belediye Oğuzhanspor

Karşılaşma Centilmenlik içerisinde geçti. Her iki takım taraftarlarında herhangi bir gerginlik yaşanmadı.

 

3.LİG YOLUNDA TAKIMIMIZI KUTLUYOR VE BAŞARILALIN DEVAMINI DİLİYORUZ.

( Haber : www.afjetafyonspor.org ) Mustafa ŞENGÜL

Editör: Haber Merkezi