AFİHAD terörü kınadı

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) Kayseri’de yaşanan patlamaları kınayarak, bir yazılı açıklama yaptı.

Dernek Başkanı İsmail Ögeday Yaptığı yazılı açıklamada;

Kayseri'de 13 askerin şehit olduğu bombalı terörist saldırı ile ilgili bir mesaj yayınlayan İsmail Ögeday, Dernek olarak Kayseri'de yapılan bombalı terörist saldırısını lanetlediklerini belirtti.

Kayseri'de yaşanan bombalı saldırı da çarşı iznine çıkan askerlerin hedef alındığını ve 13 askerin hain saldırıda şehit düştüğünü belirten İsmail Ögeday,

 "Son dönemlerde ülkemizi hedef alan teröristler şunu bilmelidirler ki, bu millet eğilmez bu millet bölünmez. Türk milleti, teröre ve teröristlere karşı her zaman dik durmuş ve her zamanda gereken cevabı vermiştir. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terörist saldırıları kınıyoruz.

 15 Temmuz gecesi başarılı olamayanlar, bu milleti teslim alamayanlar şimdi terör örgütü ile iş birliği halinde ülkemize saldırmaktadır. Ülkemizin güvenlik güçleri ve askerleri teröre ve teröristlere mutlaka ve mutlaka gereken cevabı verecektir.

AFİHAD olarak temennimiz ve dileğimiz ülkemizde terörün kökünün kazınmasıdır. Kayseri'de yapılan alçak ve menfur saldırıda askerlerimiz şehit düşmüş ve yaralanmıştır. Gün teröre ve ihanete karşı birlik olma günüdür. Bu vesileyle, Kayseri’deki hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi