AFDOS Frig Yolu’nda

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri haftasonu Frig Vadisi’nde hem yürüdü, hem de silinen işaretlemeleri boyadılar.

Pazar sabahı kulüp binasında toplanan doğaseverler araçla Frig Vadisi’ne hareket ederek faaliyetlerine start verdiler. Burmeç ile Aslankaya arasındaki silinen işaretlemeleri yeniden boyayan ve Frig Yolu’nda yürüyen doğaseverler faaliyete katılmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını kaydederek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Sık sık fotoğraf çekerek anlarını ölümsüzleştiren AFDOS üyeleri herkesi bu güzel coğrafyayı görmeye davet ettiler.

Faaliyetin ekip liderliğini Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Mitat Şener yaptı. Faaliyet esnasında bölge ile ilgili bilgilendirme ise Arkeolog ve Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı.

Faaliyetle ilgili bir değerlendirmede bulunan AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet BilgiçerFrig Yolu’nun ilimiz ve bölgemiz turizmi için çok önemli olduğunu belirterek, silinen işaretlemeleri yeniden boyamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi