Açlık otu mucizesi
Açlık otu mucizesi, sayesinde bir ayda 8 kilo verebilmenin mümkün olduğunu ifade eden Çakıroğlu Şifalı Bitkiler Sahibi Soner Çakır, zayıflama formülünü anlattı.

Açlık Otundan bahseden Çakır, "Afrikalı bir bitki olup güzel bir müshildir. Müshil olarak faydasının yanı sıra vücudumuzdaki yağları çözme, yeni yağların oluşumunu önleme, yüksek tansiyonun normale döndürülmesi, hazımsızlığı giderme, bağırsak parazitlerini yok etme, böbreği çalıştırarak böbrek kumlarını dökme, mide ve bağırsak gazlarını giderme gibi oldukça güzel etkilere sahiptir. Gece içildiğinde kolayca uyumanıza da yardımcı olur" dedi.

Açlık Otunun faydalarından da bahseden Soner Çakır, "Açlık otu, Tokluk hissi verir, Sindirim sistemini çalıştırır, Vücuttaki birikmiş yağları çözer, Vücutta yağ oluşumunu engeller, Mide ve Bağırsak gazlarını giderir, Bağırsak parazitlerini yok eder, Kabızlığı ve hazımsızlığı önler, Böbrekteki kumları döker, Yüksek tansiyonu normale döndürür" diye konuştu.

-Açlık Otu çayı nasıl hazırlanır

Açlık otu çayı, kaynatılarak veya demleme usulü ile hazırlanabilir. 10 - 12 yaprak açlık otu 1 cezvede bir kaç dakika kaynatılır. İlki yatmadan önce olmak kaydıyla 12 saat arayla 1 su bardağı içilir.
Kullanımı hakkında bilgi veren Çakır, şunlarısöyledi:
“Gece yatmadan önce bir su bardağı içilmesi halinde yaklaşık 12 saat sonra biraz sancı vererek etki göstermektedir. Bu uygulama sonucu sabahleyin sanki lavman yapılmışçasına bağırsaklar boşaltılmış olur. Daha sonraki uygulamalarda ise dozu azaltılabilir. İlk kullanımda bazı bünyeler farklı tepki verebilir. Örneğin uzun süre kabızlık sorunu yaşayanlarda 3 gün sonra etki göstermeye başlayabilir. Tabi bu süre içerisinde biraz sancı olabilir, bu normaldir.’’
Editör: Haber Merkezi