95/3 TERTİP ASKERLER DUALARLA UĞURLANDI

 Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her asker alım döneminde geleneksel hale gelen asker gecesi bu kez 95/3 tertip askerler için düzenlendi. Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edilen askerler, dualarla uğurlandı. 

                Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen geceye, Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Demirkapu ile Ziya Arı, Muhtarlık İşler Müdürü Cep Kasapoğlu, mahalle muhtarları ve kısa süre sonra birliklerine teslim olacak asker adayları katıldı.

                "BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR"

                Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda,  yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Afyon Muhtarlar Derneği Mesut Koyun, askere gidecek gençlere hayırlı teskereler dileyerek, asker gecesi geleneğini başlatan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

                Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz de tüm askerlerin, kazasız belasız vatani görevlerini tamamlayıp, ailelerine ve sevdiklerine yeniden kavuşmasını diledi. Son günlerde yaşanan terör olaylarını sert bir dille kınayan Akagündüz, Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiç kimsenin ve hiç bir gücün bozamayacağını söyledi.

                Askere gidecek gençlerin yaşadığı heyecanın farkında olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu ise, "Heyecanlı olmanız gayet doğal. Çünkü zamanında bu duyguları biz de yaşadık. Ancak bir kez askere gidiyor ve hayatımız boyunca anlatmakla bitiremiyoruz. İnşallah sizler de kazasız-belasız görevinizi başarıyla tamamlayıp hayatınız boyunca askerlik anılarınızı anlatacaksınız. Hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum" dedi.

                AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da telgraf yoluyla askerlere selam ve sevgilerini ileterek, hayırlı teskereler diledi.  Gecenin sonunda, askerlere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi