“93. gurur yılımız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
 
Türk Milleti’nin karakterine ve adetlerine en uygun yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu belirten Demirel, “Kurucu irademizin 93 yıl önce gördüğü doğru yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi
 
Cumhuriyet’in ilanının 93. Yılı ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 93 yıl önce zor şartlarda kurulan Cumhuriyet’i ve değerlerini korumaya devam edeceklerini ifade etti.
TÜRK KARAKTERİNE UYGUN
Türk insanının karakterine ve adetlerine en uygun yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğunu ifade eden Demirel mesajında şu görüşlere yer verdi:
Türkiye Cumhuriyeti’nin 93. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelesinin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin neticesidir.  Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır. Cumhuriyetimizin 93. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.”
 
Editör: Haber Merkezi