7 ENGELLİ VATANDAŞ DAHA HAYATA BAĞLANDI

                   DAĞITILAN AKÜLÜ ARAÇ SAYISI 546'YA ULAŞTI

                Akülü araç dağıtımında rekor üstüne rekor kıran Afyonkarahisar Belediyesi, engelli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.        

               6 akülü, 1 tekerlekli toplam 7 adet engelli araç daha sahiplerine teslim edildi. Bu araçlarla beraber, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban döneminde şu ana kadar dağıtılan akülü araç sayısı tam 546'ya ulaştı.

                Afyonkarahisar Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen programla dağıtımı gerçekleştirilen araçlarla yeniden hayata bağlanan engelli vatandaşlar ve her daim yanlarında olan aileleri büyük mutluluk yaşadı. Duygusal anların yaşandığı programda, ilk kez akülü bir araca kavuşmanın mutluluğunu yaşayan engelli bireyler, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

                "BU BİZİM İÇİN ÖVÜNÇTÜR"

                Afyonkarahisar Belediyesi olarak, akülü araç dağıtımında kırdıkları rekoru egale etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Bugün dağıttığımız 6 akülü araçla beraber, şu ana kadar toplam 546 engelli kardeşimizi akülü araç sahibi yaptık. Daha önce defalarca söylediğim gibi bu sayıyı büyükşehir belediyeleri dahil, hiçbir belediye ya da hiçbir kamu kurumu yakalayamamıştır. Bu bizim için övünülecek bir durumdur. Ben bu konuda bizimle işbirliği yapan EYAD derneğimize, bu işte büyük emek sarf eden Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Yardım Birimi personeline ve her zaman bize bürokratik işlerde yardımcı olan Afyonkarahisar İl Gümrük Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi