65. HÜKÜMETİMİZ MİLLETİMİZE VE TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI OLSUN
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 65. Hükümetin hayırlı olmasını dileyerek, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı Bakanlar Kurulu listesinde yeniden Orman ve Su İşleri Bakanı olarak Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yer almasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
 
AK Parti 2. Olağan Üstü Kongresinin ardından Genel Başkanlık görevine seçilen Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan hükümet kurma yetkisini aldıktan sonra yeni bakanlar kurulunu açıkladı. 65. Hükümetin Bakanlar Kurulunda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun tekrar görev verilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 65. Hükümetin Türkiye’ye ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi. “Kutlu Yürüyüşe Devam” sloganıyla halka hizmet etmeye devam edileceğini dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, birlik ve beraberlik içerisinde başta terör olmak üzere birçok sorunun üstesinden gelineceğini ifade etti. AK Parti’nin kurumsal bir parti olduğunun altını çizen Yurdunuseven, kırgınlık ve küslüğün Ak Parti çatısı altında asla olamayacağını vurguladı.
 
HEDEFLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından 65. Hükümet Bakanlar Kurulunun açıklandığını dile getiren Yurdunuseven, kardeşliğin önemine vurgu yaparak, “AK Parti kadroları dün olduğunu gibi bugün de ülkemiz açısından en önemli kadrolardır. Daha önce de çeşitli vesilelerle ifade ettiğimiz gibi bir den fazla aynı kalitede ve verimli çalışılabilecek kabineler kurulması mümkün. Dün olduğu gibi bu günde artarak devam edecek olan yatırım ve hizmetler milletimizin gelecekte daha huzurlu ve refah bir ortamda yaşaması içindir. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ile Türkiye’nin daha aydınlık yarınlarını inşa etmek için çalışacak olan AK Parti kadroları, milletinden aldığı desteği hizmete ve yatırıma dönüştürecektir. Açıklanan Bakanlar Kurulu listesinde yeniden Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu görmek bizleri mutlu etti. Yaptığı yatırımlarla ve icraatları ile kabinenin en çok çalışan bakanlarından bir tanesi olan Bakanımız Veysel Eroğlu’na ve bakanlar kurulumuza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Milletimize hizmet etmeye, onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi