1996/4 TERTİP ASKERLER İÇİN UĞURLAMA GECESİ
 
                Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 1996/4 tertip asker adayları için asker uğurlama gecesi düzenlendi. Gecede, asker adaylarına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Çoban, görevlerini tamamlayıp burunları dahi kanamadan dönmelerini temenni etti.
 
                Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde, toplu olarak yenilen yemeğin ardından, Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 7,5 yıla ulaşan belediye başkanlığı görevinde, her tertip döneminde askere gidecek gençlerle bu etkinlik vesilesiyle bir araya geldiklerini söyledi.  
 
                Bu etkinliğin kendileri için oldukça anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, "Bizler biliyoruz ki sizler, bu vatanının bölünmez bütünlüğü için vatanımızın korunması ve bayrağımızın yere inmemesi için her türlü fedakarlığı yapmak suretiyle severek ve isteyerek gönülden askerliğe talip oluyorsunuz. İşte bu, Türk milletine has bir duygudur. Türk milletine has bir kahramanlık ve fedakarlıktır. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. Allah'tan temennimiz o dur ki inşallah görevinizi hakkıyla tamamlar ve burunlarınız dahi kanamadan ailelerinize kavuşursunuz" diye konuştu.
 
                Başkan Çoban bu konuşmasının ardından mahalle muhtarlarıyla birlikte geceye katılan tüm asker adaylarına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Daha sonra oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlenen  asker adayları, kendilerini bir araya getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi