12 ENGELLİ VATANDAŞ DAHA HAYATA BAĞLANDI
 
  DAĞITILAN AKÜLÜ ARAÇ SAYISI 528'E ULAŞTI
 
                Akülü araç dağıtımında rekor üstüne rekor kıran Afyonkarahisar Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 12 engelli vatandaşın daha yüzünü güldürdü.       
 
                İstanbul'da yaşayan Afyonkarahisarlı İş Adamı Mustafa Mühsürler ve eşi Zehra Mühsürler'in gönderdiği 3 adet joyistikli araçla birlikte 6 akülü, 6 tekerlekli toplam 12 adet engelli aracı sahiplerine teslim edildi. Bu araçlarla beraber, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban döneminde şu ana kadar dağıtılan akülü araç sayısı tam 528'e ulaştı.
 
                Afyonkarahisar Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen programla dağıtımı gerçekleştirilen araçlarla yeniden hayata bağlanan engelli vatandaşlar ve her daim yanlarında olan aileleri büyük mutluluk yaşadı. Duygusal anların yaşandığı programda, ilk kez akülü bir araca kavuşmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşlar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.
 
                "BU AFYONKARAHİSAR'IN BİR İFTİHARIDIR"
 
                Afyonkarahisar Belediyesi olarak, akülü araç dağıtımında kırdıkları rekoru egale etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Bugün dağıttığımız 6 akülü araçla beraber, şu ana kadar toplam 528 engelli kardeşimizi akülü araç sahibi yaptık. Bu sayıyı büyükşehir belediyeleri dahil, hiçbir belediye ya da hiçbir kamu kurumu yakalayamamıştır. Bu Afyonkarahisar'ın bir iftiharıdır" dedi.
 
                Başkan Çoban, İstanbul'da yaşayan Afyonkarahisarlı İş Adamı Mustafa Mühsürler ve eşi Zehra Mühsürler'e de gönderdikleri 3 adet joyistikli akülü aracı nedeniyle teşekkür etti. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşların istedikleri zaman talepte bulunabileceklerini belirten Başkan Çoban, gelen talepleri karşılayabilecek ölçüde tekerlekli sandalyeye sahip olduklarını ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi