12 Dev Adam Basketbol Okullarından Vali Güner’e Teşekkür Ziyareti.

Türkiye Basketbol Federasyonunca düzenlenen ve 28 ilden 350’ye yakın sporcu ile teknik adamın katıldığı Güney Batı Grubu Şöleni müsabakaları 10-12 Nisan 2015 tarihleri arasında ilimizde yapıldı ve Afyonkarahisar Basketbol takımı 1. oldu. Sayın Valimizin desteklerine teşekkür etmek üzere Afyon 12. DABO Afyonkarahisar Antrenörü Feyzullah Demirkale tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, ilimizin ev sahipliği yaptığı Güney Batı Grubu Şöleni müsabakaları hakkında detaylı bilgiler veren Demirkale, Afyonkarahisar Basketbol takımının 1. olmasında büyük katkısı olan Valimiz Hakan Yusuf Güner’e teşekkür etti.

İlimizin spor adına böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmasının çok memnun edici olduğunu belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilerleyen dönemlerde bu ve bunun gibi daha bir çok müsabakalara ev sahipliği yapılacağını belirtirken, inşaatı devam eden Spor Kompleksi inşaatının tamamlanmasıyla, ilimizde sporla uğraşan antrenör, federasyon temsilcileri, beden eğitimi öğretmenleri, öğrenciler ve tüm Afyonkarahisar halkının da desteğiyle önemli başarılara imza atılacağını belirtti.

Afyonkarahisar ili adına alınan başarının çok önemli olduğunu belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, tüm çocuk ve gençlerimiz ile bu ilde sporla uğraşan her bireyin çok daha iyi yerlere gelmesini arzu ettiğini belirtirken, birçok alanda olduğu gibi spor alanında da Afyonkarahisar’ın örnek ve öncü bir il olması için Valilik olarak her türlü çalışma ve faaliyetin içerisinde ve destekçisi olacaklarını söyledi.

Ziyarette günün anısına üzerinde soyadının yazılı olduğu 10 numaralı Basketbol Formasının Afyon 12. DABO Afyonkarahisar Antrenörü Feyzullah Demirkale tarafından Valimiz Hakan Yusuf Güner’e takdimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi